Bygdelaget

 

Medlemskap i bygdelaget

Koster kr. 150, støttemedlem kr. 150 og familie kr. 250.
Nærmere opplysninger om medlemskap og betaling fåes hos kasserer Knut Werner Hansen.

VORTERØYMARSJEN

Går tradisjonelt av stabelen nest siste helg i juli.

Vorterøymarsjen starta i 1986.

 

Sommerbutikken går videre

Det er sommerbutikk også i 2022. Åpner ved St.Hans-tider og har åpent lørdager 12 – 13. Bjørg og Alice sørger for at vi har tilgang til det aller nødvendigste gjennom sommeren. Kafe Kaikanten er åpen samtidig og vaffelsteiking går på omgang blant frivillige. Det nyåpnede museet er åpent i samme tidsrom.

Om Kafé Kaikanten sier kafesjefen Ingunn Gamst:

Om det er noen som ønsker å ha «Kaikanten» åpen, er de hjertelig velkommen til det. Ta kontakt med meg på telefon.

Ønsker alle hjertelig velkommen innom!

Fin jakke Til Vorterøymarsjen 2014 hadde styret kjøpt inn fine hettejakker (bildet) og t-skjorter med trykk, dels for salg og dels som premier. Jakken sees her, t-skjortene er lysegrå med samme trykk foran som jakken har i ryggen. Virker å være god kvalitet. Jakken koster 400 kroner, t-skjorta i underkant av 200 kroner. NB! Stor i størrelsene. Løp og kjøp!

Avisa «Vorterøynytt».

Betalende medlemmer i Vorterøy Bygdelag har i mange år  fått tilsendt avisa «Vorterøynytt» to ganger i året. Avisa ble startet av Rolf Terje Enoksen og første nummer kom i november 1997.  I oktober 2004 ble Odd Olsen medredaktør og leverte sitt første nummer av avisa. De to redaktørene delte på jobben ved at den ene hadde ansvaret for vårutgaven og den andre for høstutgaven av avisa.

Lill Hege Konst har vært redaktør fra og med høstnummeret i 2014. Hun har nå med vårnummeret 2017 – som altså er nr. 39 – meldt at det kanskje blir siste nummer. Sånn er det – tidene forandrer seg og man får andre informasjonskanaler.

2018: Det er ennå en del klær på lager og de selges med en viss rabatt. Ta kontakt med noen i styret. Dette er et godt kjøp og en fin suvenir!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s