Stikkord

, ,

Dette innlegget ble sist oppdatert i juni 2020.

Vinteren 2017 har vi en ny situasjon når det gjelder å komme seg til Vorterøya. Ekspeditøren, John Olsen, har flyttet til Skjervøy. Båtrutene er ikke endret og anløpene går som vanlig. John er ansvarlig for båter og anløp fortsatt slik at den eller de som skal til øya i vinter, må kontakte John først. Han vil da prøve å finne noen som kan ekspedere båten i hans fravær. Hans tlf. er : 47 60 11 68 og han må kontaktes seinest på formiddagen den dagen man har tenkt å reise utover.

Båtruter.

Det hender at Troms Fylkestrafikk endrer rutene på meget kort varsel så det er lurt å sjekke først!

Tromsø til Vorterøy.

Det går hurtigbåt fra Tromsø til Vorterøya torsdag, fredag og søndag. Anløpene er signalanløp slik at båten går innom bare når det er passasjerer til eller fra. På torsdag går båten fra Tromsø klokka 16.00 og man er framme på Vorterøya ca. kl. 18.50. På fredag går båten fra Tromsø kl. 18.10 og man ankommer øya ca. kl. 21.30. At det tar såpass lang tid skyldes at båtruten går innom mange steder på veien. Hvis man reiser på søndag, går båten fra Tromsø kl. 14.30 og man er framme på Vorterøya etter ca. 1,5 time.

Fra 2. mai til 30. september er det også mulig å reise fra Tromsø til Vorterøya på onsdager. Båten går fra Tromsø kl. 19.20 og direkte til Vorterøya, framme ca. kl. 20.45.

Rutetabell hos Troms Fylkestrafikk. Rute 3  Tromsø – Skjervøy er den som går til Vorterøya.

Skjervøy til Vorterøy.

Det er anløp av lokalbåt («Kvænangen») fra Skjervøy torsdag morgen og ettermiddag. Sjekk tidene hos Troms Fylkestrafikk (rute 9 Skjervøy – Vorterøy).

«Kvænangen» anløper Vorterøya slik at folk kommer seg til Skjervøy på handletur. Her ser vi ekspeditøren, John Olsen, som tar tampen.

Lagre