Om denne bloggen

Denne bloggen representerer verken bygdelaget eller noen andre foreninger. Den tilhører meg som har laget den og står helt og holdent for min regning, men den er åpen for alle å kommentere og skrive i. Jeg forbeholder meg retten til å fjerne upassende innlegg som personangrep og slikt. Tror vel ikke det skal bli noe problem.

Her blir det ikke noen jevnlige (bare ujevnlige!) oppdateringer av meg. Kanskje av dere lesere? Det hadde vært moro. I all beskjedenhet tenker jeg også at noe av dette kan bidra til å bevare Vorterøya sin historie for etterslekten. Jeg regner jo med at «å google» ikke går av moten på noen år enda! Og da finner man i hvert fall noe om øya og folk som en gang levde der på dette nettstedet.

Om meg? I korte trekk: Janne Karin Bless, oppvokst på Vorterøya, men har bodd i Tromsø fra jeg var 14 år (det er lenge sia!). Har sommerhus på Vorterøya, har hatt det siden 1984 og tilbringer mange uker der hver sommer.

Reklame

39 tanker om “Om denne bloggen”

 1. Hotell Maritim Skjervøy AS said:

  Hei! Flotte bilder!

  Vi på Hotell Maritim er ute etter et bilde fra/av Jekthamna på vorterøy. Dette bildet skal brukes som dekor over senga på rommet vårt som heter Jekthamna. Vi lurer på om Du/Dere har et slikt bilde med god oppløsning som kan brukes? Vi tilbyr en gratis overnatting eller kr. 500,- for bilder som kan brukes. Vi trenger også bilde fra Follesøya. Vi har litt tidsnød… Mvh Arne R Jørgensen

  • Hei. Mannen min er en flittig fotograf og vil se gjennom sitt store bildearkiv om der kan være noe for dere. For øyeblikket er vi utenlands så det kan ikke bli før i løpet av førstkommende helg. Holder det? Vi hjelper gjerne om vi kan.
   Vh,
   Janne Karin

 2. Asmund Aursund said:

  Hei! Jeg er også fra Skjervøy. Mine aner finnes i slektene von Ely, og Røde, og Reis.
  Sl.forsk. er fant astisk. Når jeg finner eldgammel slekt kjenner jeg at det pirker i mine
  innerste røtter. Barna av Nikka og Godtlieb Bless bodde alle hos mine foreldre da de
  gikk til konfirmasjon. Ennå kan jeg minnes Per, Marius, Rolf, Frits, kraftkarer med et uslitelig humør. Også må jeg nevne Sonja og Anita, festlige jenter!
  Bloggen din er virkelig fin. Beskriver Vorteøya som den perlen den er.
  Asmund Aursund (30-modell med brukbart minne)

  • Hei.
   Det var da en veldig hyggelig kommentar, tusen takk! Og så morsomt at du kjenner alle de søsknene. Vi mistet dem jo så alt for tidlig. Jeg er forresten datter til Sonja.
   Hjemgården min på Vorterøya kalles «Rødestykket» fordi det har bodd noen ved navn Røde der. Kan det være din slekt, tro? Jeg har arvet et annet hus som jeg bor i når jeg er på øya, nemlig huset til min far, Øyvind Giæver.
   Vennlig hilsen Janne Karin

   • Bjørg Røde said:

    Hei, Litt forskning fra slekta sier : «RØDE-slekta.

    Ætten stammer fra Vorterø.
    I 1690 er oppført en Nils Nilsen Vorterø og store Follesøe. Sannsynligvis at slektenavnet har vært Røde, benyttet av etterkommerne.
    Denne Nils Nilsen var gift med Anne Pedersdatter.
    De hadde barna: Nils, Peder, Fridrich, Johannes, Lars og Synnøve.
    Navnet Nils Nilsen forekommer flere ganger i notater,
    1. gang: Om hvem intet vites.
    2. gang: Om hvem bare vites at han var far til Jon Nilsen Røde , Vorterø.

    Jon Nilsen Røde,Vorterø, født 1741. Gravlgt 27.11.1808, 67 år gammel. Han var gift 14.06.1773 med
    Inger Margrete Heggelund, født 1750. Paret fikk kongelig tillatelse til ekteskapet, og må da ha vært beslektet i 2. eller 3.ledd, enten søskenebarn eller tremenninger.
    Jon og Inger Margrete hadde barna:
    1. Morten Jonsen Røde (myndig).
    2. Nils Jonsen Røde , Alteidet (myndig).
    3. Jens Jonsen Røde (myndig).
    4. Anna Margrete Jonsdatter Røde. Gift med
    Daniel Heitmann, Berg i Senja.
    5. Ane Margrete Jonsdatter Røde. Gift med
    Hans Peder Arild, Tromssen sogn i Senja.
    6. Sissel Jonsdatter Røde. Gift med
    Andreas Arild, Vorterø i Skjervø.
    7. Inger Jonsdatter Røde, 22 år hjemme, sies gift
    07.11.1810 med Jørgen Gamst.
    8. Johanne Hysing Røde, 20 år gammel. Gift
    29.11.1809 med Peder Norager, Alten.
    9. Åshild Marie Røde, 17 år gammel, Alteidet
    10. Abel Catrine Røde, 14 år, hos moren.

    Jeg har en del mer informasjon om Røde slekta dersom du er interesset.

    Hilsen
    Bjørg Røde

    • Hei.
     Interessante opplysninger dette siden eiendommen der jeg vokste opp som sagt heter «Rødestykket». Nå har jeg noe mer håndfast å relatere det til. Jeg skal vise dette til mine kusiner som har stedet i dag. Mange takk skal du ha.
     Vennlig hilsen
     Janne Karin

    • Wenche said:

     Ser dette er en gammel kommentar, men den dukket opp når jeg lette etter informasjon om Røde- slekten. Har du funnet noe som kan forklare slektskapet mellom Jon og Inger Margrete?
     Det som er litt spesielt, er at to av deres barn, Nils f.1781 og Inger Margrete f.1784 også ble gift med sine søskenbarn, barn av Inger Margrethes søster Cathrine Mortensdatter Heggelund, henholdsvis Margrethe Johansdatter Gamst f.1779 og Jørgen Johansen Gamst f.1782

     • Hei Wenche.
      Jeg driver nok ikke med slektsforskning, synes bare det er litt moro å lese hva andre finner ut. Så hvis det er meg du spør, er det dessverre helt feil person.
      Lykke til!
      Vh,
      Janne Karin

 3. Elin Vestgård Five said:

  Så utrolig fin blogg, Janne. Gode tekster og nydelige bilder. Har aldri vært på Vorterøya, men etter å ha sett bilder og beskrivelse skjønner jeg hvorfor dere koser dere der. Mye fint å lese og «Drømmen om Elin» likte jeg jo godt ! Kommer til å stikke innom bloggen din framover. Klem fra ho Elin 🙂

  • Hei Elin. Takk for veldig hyggelig kommentar! Da er jo hensikten med bloggen oppnådd – når folk skjønner hvorfor vi koser oss der 🙂 Du er hjertelig velkommmen, men jeg mistenker at du prioriterer å dra litt lenger nord … Fint der også. Vært der, vet du.
   Klem fra Janne

 4. Oystein "Sam" Husoe said:

  Hei:

  Jeg er barnebarn av Lars Peder Marcelius Mikalsen og Valborg Berg. Jeg tror Peder var fra Arnøya og Valborg var fra Spåksness. Di ble gift på Skjervøy Kirke og bodsatte seg der. Deres elste datter var Mildrid Elise Mikalsen og hun var født den 26nde april i 1912 på Skjervøy. Hun giftet seg med Ansgar Waldemar Frey Husø i Oslo den 24nde april 1937. Jeg er deres søn og heter Øystein Frey Husø og har en søster som heter Eva Margrete, hun bor i Dutch Harbor i staten Washington. Vi flyttet til California i 1953 og forandred vårt sistenavn til Husoe. Jeg bor i San Juan Capistrano, California. Jrg og min kone Celia har two voksne gutter, Erik og Karl, en datter Heidi, en datterdatter Celia Ruth Karol, og en sønesøn Willian Edward Husoe. Folk heromkring kaller my Sam Husoe. Det var meget morsomt å lese blogen din.

  Take care, Sam

  • Hei.

   Takk for hyggelig og interessant kommentar.
   Jeg kjenner igjen navnene til Valborg og Peder fra min barndom på Vorterøya, tror (men vet ikke sikkert her og nå) min mors tante, Jakobine «Bina» Gamst var venninne med Valborg.
   Akkurat nå er vi her på sommerhuset i strålende høstvær. Vi skal feire 60 årsdagen til en hyttenabo og god venn.
   Norsk TV er svært opptatt av det kommende valget i USA, det er innslag hver dag på nyhetene, så vi følger med!

   Take care,
   Janne Karin

  • Lisbeth Furu said:

   Peder Mikalsen var bror til mim morfar Hjalmar Mikalsen, de er oppvokst på Vorterøye…jeg er datter av din mors kusine Karen. Jeg har truffet din tante Bogga mange ganger….vi var naboer da jeg bodde på Studenthjem på Tøyen. Jeg bor i Oslo og har to barn som også bor her

   • Lisbeth:

    Det var hyggelig å høre ifra deg. Hjalmar var kjent som Kongen av Skjervøy. Jeg husker han godt fra mine barndomsdager på Skjervøy. En av hans sønner var Mikal og han var som en onkel til meg. Jeg husker tante Bogga godt. Hennes elste søn Knut og jeg grode opp i sammen og var nesten hver sommer på Skjervøy i sammen.

    Take care, Sam

 5. Ingunn said:

  Like ka du har gjort med sia 🙂 Ble kjæmpe bra 🙂

 6. May Britt said:

  Det va fantastiske bilda og et supert initiativ! Denne sia skal æ bruke som lenke for alle som vil se kor flott Vorterøya e! Veldig veldig bra!

 7. Grasrotandelen går nå til Vorterøy bygdelag:) God påske til dere alle fra meg 🙂

  • Hei Tone.
   Det var hyggelig å høre.
   Feirer påske på Vorterøya med litt vekslende vær, men godt å slappe av uansett. Nå går det mot ny høysesong på Vorterøya og det ser vi fram til. Blir det noe besøk i år?
   Vi jobber med et nytt nr. av «Vorterøynytt» og håper å få det ut så snart som mulig etter påske.
   Fortsatt god påske til deg og!
   Hilsen Janne Karin

 8. Ingunn Gamst said:

  ÅÅÅÅ no ble æ stolt! Va akkurat det her vi trengte! Vi e jo bare sååå glad i den øya 🙂

  • Heia Ingunn.
   Va no fint at du likte bloggen min. Du e jo i styret i bygdelaget og alt mulig. I det heile tatt e vi et heldig bygdelag som har så mange dyktige, unge folk som trør tel og som kan overta etter oss «gammelstauran» 😉 Frykte ikke for Vorterøya si framtid i det hele tatt.
   Vi sees snart!

   • Ingunn Gamst said:

    Hehe det var no godt å høre 🙂 Synes no vi e flink hele gjengen te å trø tel. Artig at ting blir gjort. Ha en fin kveld 🙂

 9. Vibeke Giæver Melhus said:

  Hei igjen!
  Datter til Vigdis 🙂

 10. Vibeke Giæver Melhus said:

  Hei! Dette var artig å lese….
  Jeg er barnebarn av Sigmund Mikalsen 🙂 Tora / Theodora Giæver og Jakob Mikalsen var mine oldeforeldre.
  Sigmund hadde flere søsken enn det som er nevnt: Solveig, Rolf, Erling og Karl.
  Så her må det jo være noe slektskap 🙂

  • Hei.

   Etter som Sigmund var fetteren til min far Øyvind Giæver, er det vel absolutt noe slektskap her! Morsomt dette.
   Og takk for utfyllende opplysninger angående Sigmunds søsken. Dette holder på å bli rene slektsforskningen 🙂 Nå lurer jeg selvsagt på hvem av Sigmund sine barn du er datter til ….
   Vennlig hilsen
   Janne Karin

   • Rita Aandstad Storelv said:

    Hei Janne Karin.
    Jeg tror jeg er din fars grandniese. Kjersti Giæver Storelv var min farmor.
    Jeg husker Øyvind svært godt fra alle somrene jeg tilbrakt på øya som barn!
    Rita

    • Hei Rita.
     Enda mer slekt 🙂 Hyggelig det.
     Jeg kan ikke si at jeg husker deg fra Vorterøya, men du kan ha vært der i de årene når jeg var borte og ikke var så mye på øya om somrene. Nå er vi der hver sommer og kan ikke tenke oss annet.

     Vh,
     Janne Karin

 11. Hei:)
  Så fint at du har laget blogg om Vorterøya.
  Min mor vokste opp på øya. Hun hette Elisabeth og flyttet til Oslo som 18 åring. Hun hadde pleieforeldre på øya. Min bror , søster og jeg var på Vorterøya for fire år siden, det var en veldig fin tur og en spesiell opplevelse for oss . Vi fikk med oss en super guide for dagen: Ingebjørg Gamst. Hun viste oss hvor mor bodde som barn , på andre siden av øya (trondalen) Ingebjørg kjente min mor som ung og det var artig å høre hun fortelle.
  Det ble desverre bare et dagsbesøk den gangen, men jeg vil gjerne ta en tur igjen om ikke så lenge. Vi fikk møte hyggelige og gjestfrie mennesker der, det er en helt spesiell plass som for alltid kommer til å ha en stor plass i hjertet mitt<3
  Har prøvd å gi grasrotandelen min til øya men får bare beskjed om å prøve igjen seinere, prøver igjen. Greit å støtte opp om en god sak:)
  Mvh Tone Kveen.

  • Hei.
   Hyggelig å høre fra deg. Ja, jeg vet godt hvem Elisabeth er, innbiller meg at jeg husker henne svakt også, men er ikke sikker. Ingebjørg er min nærmeste nabo når jeg er på sommerhuset på Vorterøya. Hun skrev et lite innlegg i «Vorterøy Nytt» om besøket dere gjorde der. Kom gjerne tilbake!
   Håper du får det til med grasrotandelen.
   Vh,
   Janne Karin

 12. Hei.
  Hyggelig at du likte bloggen.
  Jeg regner med at det er båten «Anny» du sikter til? Sjøl er jeg dårlig på lokalhistorie, men i fjor hadde vi et kort innlegg i Vorterøy Bygdelag si avis «Vorterøynytt» om akkurat dette. Det står at i 1913 fikk Isak Abrahamsen og Ulrik Isaksen bygd ei 50 fot skøyte på Skaga og at båtbyggeren skal ha vært Martin Falck. Han bodde på Vorterøya. Kilde er oppgitt å være «Årbok fra Nord-Troms historielag», ingen årstall oppgitt. Han har etterkommere på øya så det går an å spørre dem om dette.

  Vennlig hilsen Janne Karin

 13. Oddsvend said:

  Hei! Flott at du driver en blogg om dette flotte stedet i Nord-Troms, som er litt ukjent for de fleste. Jeg har et loklahistorisk spørsmål fra øya di, som jeg håper du kan hjelpe meg med. Jeg arbeider med historien til en båt som skal ha blitt bygd i Vorterøyskagen i 1913, men jeg har ikke klart å spore opp noen båtbyggerier fra den tida på øya. Båten var en trebåt på ca. 50 fot, så den må ha vært bygd på et lite verksted/båtbyggeri og neppe av noen privatpersoner. Vet du noen som kan ha kjennskap til om det var et båtbyggeri ute på øya di for 100 år siden?

 14. Hei.
  Jeg tror ikke vi er i slekt etter som det er etterkommerne etter Tora og hennes mann Mikalsen jeg er i slekt med, via Tora som søster til min farfar. Likevel pussig at Solveig, Rolf og Sigmund var søskenbarn til din mor og min far.
  Takk for mange interessante opplysninger. Etter som denne bloggen er åpen for hele verden kan det jo hende flere i slekta leser om det.
  Ha det fortsatt bra og lykke til med flyttinge. Til østkysten – det blir litt nærmere Norge, det …

  Mange hilsener
  Janne Karin

 15. Anne M. Berg said:

  Hei igjen Janne Karin,

  Du snakker om liten verden. Og med Internet har den blitt adskilling mindre. Du sier at din bestefar Bernhard Giaever hadde ei soester Tora som giftet seg med en Mikalsen. Den samme Tora ble min mor’s tante (hoerte stadig vekk om tante Tora som alle var saa glad i). Tora hadde giftet seg med en fjerde Mikalsen bror (kan ikke huske hans navn, antakelig doede han tidlig) og det var ogsaa en soester Mikalda (tante Kalda ble hun kalt). Hun ble gift i Vadsoe og bodde der. Saa betyr dette at vi er bittelitt i slekt?

  Saa Solveig, Rolf og Sigmund var min mor’s soeskenbarn. Det var Rolf og Sigmund som brakte oss multer om hoesten. De ogsaa flytta til Skjervoy da de ble eldre. Peder Mikalsen hadde mange barn, blant annet Mildrid. Hun ble gift med Ansgar Husoe fra Oslo og i 1953 flytta de til California. Hun arbeidet med stamtavla og fant samtlige slektninger og inngifte helt tilbake til 1600 aars tallet. Jeg har hele utskrifta og alle fra Vorteroya er der. Tante Tora’s mann er nok ogsaa med, men jeg har alt nedpakket siden jeg er paa flyttefot tilbake til oestkysten, saa det faar bli lesestoff da.

  Mine besteforeldre Albrigt og Ragna hadde kun et barn, min mor som ogsaa ble kalt Ragna. Hun giftet seg med Helge Mikalsen (ikke i slekt) fra Dyroy. Saa hun slapp aa skifte etternavn som de gjorde i den tida. Jeg har ingen soeskenbarn paa min mor’s side, men omtrent 25 paa min far’s side, og en god del av de bor med familiene sine i Tromsoe og Tromsdalen. Jeg har kun en yngre bror og han bor i Harstad med familien. Han heter Arnt Ragnar Mikalsen.

  Jeg vokste jo opp med historier om krigen. Hele Skjervoy ble evakuert om hoesten i 1944 for alt skulle brennes ned. Befolkningen fikk 24 timers varsel og alle maatte flykte i baater. Mine foreldre, bestemor og jeg (9 maaneder gammel) tilbrakte resten av krigen paa Dyroya hvor mine besteforeldre paa farssiden hadde bondegaard og fiskebaat. Saa vi klarte oss fint har jeg blitt fortalt. Da vi kom tilbake til Skjervoy etter krigen fant de at alt ikke hadde blitt brent. Sa vi bodde nede i gata i et lite hus som ble kalt Giaever stua. Vet ikke hvilken Giaever som eide den. Men etter fire aar der flytta vi inn i nytt hus under Lailafjellet. Jeg husker den dagen som om det var i gaar. Onkel Hjalmar med hesten og flyttelasset.

  En liten ting til. Min bestemor Ragna Berg fra Djupvik hadde ei kusine Vally. Ragna ble gift med Albrigt Mikalsen og Vally gift med hans bror Peder Mikalsen – de som eide Saula. Saa de regna seg som dobbelt i slekt. Min mor jobbet paa Folkeregistret paa Skjervoy i mange aar (vet ikke om det enda heter Folkeregistret) saa hun visste om alt og alle som kom og gikk.

  Skal sjekke Jannebloggen din. Jamen er du flittig. Her i Syd California (Los Angeles omraadet) tilbringer vi fritiden med aa sitte bomfast i trafikk. Ikke saerlig produktivt.

  Ha det bra med masse hilsener fra
  Anne Margrethe

 16. Hei Anne Margrethe.

  Nå ble det enda mer interessant her.
  Først han med Saulavisa: Det er min bestefar (morfar) Gottlieb Bless som har skrevet den. Vi har ikke hatt hele den skrevne teksten, den har vært borte, men fant denne utgaven på nett for et par år siden. Veldig bra. Han har diktet flere viser, var flink med det. Og nå vet jeg altså hvem «montør Albrigt» i visa er.
  Slektskapet med Mikalsen er slik: Min far het Øyvind Giæver og hans far var Bernhard Giæver. Bernhards søster Tora var gift med en Mikalsen som jeg altså ikke kan huske navnet på, tror han var død før jeg ble født muligens? Tora og mannens barn Solveig, Sigmund og Rolf Mikalsen (vet ikke om det var flere) bodde på Vorterøya og min familie på Bless-siden var gode venner med dem i alle år.
  Og Gamst er jeg og i slekt med. Små steder, vet du…
  Hjalmar, som du nevner, med hesten og vogna var selvsagt et kjent trekk i bybildet på Skjervøy.

  Nå er vi langt inne i slektsgranskingen! Vi er vel antakelig ikke i slekt da, men har en go del felles referansepunkter – om vi kan kalle det det.

  Jeg kan nevne at jeg har en annen blogg, «Jannes verden»: jannebless.wordpress.com. Der skriver jeg om mine egne hverdagslige småting så langt inspirasjonen rekker, også noen bilder.

  Mange hilsener
  Janne Karin

 17. Anne M. Berg said:

  Hei Janne Karin,

  Ja, det er neimen ikke umulig at vi kan vaere bittelitt i slekt?? Min bestefar het Albrigt Mikalsen. Han doede i 1919 da min mor var bare to aar gammel, saa jeg fikk aldri bli kjent med han. Men jeg synes jeg kjenner han gjennom min bestemor som ble enke i ung alder, hun bodde alltid med oss og graven til bestefar stelte jeg ofte paa. Bestemor het Ragna Berg Mikalsen, saa jeg tok hennes pikenavn Berg atter at jeg kom over hit og det ble laget hakkebiff av det enkle navnet Mikalsen. Berg var loesningen. Ja, Giaever (vi mangler 3 bokstaver her borte) er jo et godt kjent navn. Jeg hoerte det ofte nevnt og Gamst ogsaa.

  Bestefar Albrigt’s to broedre som ogsaa flytta til Skjervoy var Hjalmar og Peder Mikalsen. Hjalmar sto for transporten paa oya (hest og vogn) og Peder sammen med min bestefar hadde baaten Saula. Peder overtok den alene etter at bestefar doede. Jeg fant til og med ei Saula vise paa Internet (jamen er det en god oppfinnelse) og jeg tror at nedpakket har jeg en gammel skrivemaskin kopi av den. Han som skrev sangen kaller seg Vorteroyfinn and har Bless i navnet. Det finner du nok intressant. Han nevner ogsaa bestefar Albrigt i sangen. Se her:
  http://www.meilandstreff.net/saulavise.htm

  Jeg har ogsaa to soelv tesjeer og en nydelig, liten gul glass skaal som min mor arvet etter en eldre slektning paa Vorteroy. Jeg kan saa vidt huske denne slektningen da hun ble begravet paa Skjervoy og jeg som ganske ung (kanskje en fem/seks aar) var med i begravelsen og saa en aapen kiste for foerste gang. De to teskjeene er inngravert med «2 premie for fjoes stell». Ja, det var den gangen. Nord Troms Museum har flere bilder av baade bestefar, bestemor, mine foreldre og andre slektninger fra omraadet. Min mor sendte de inn.

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ECnV9EQgq68J:primusweb.no/things/thing/NTRM/NTRMF41-00914%3Flocale%3Dnn+Nord+Troms+Museum+Albrigt+Mikalsen&cd=9&hl=en&ct=clnk&gl=us

  Jeg maatte reise langt bort og bo i flere land for aa forstaa hvor heldig jeg var som vokste opp i et lite paradis der oppe i nord. Naa skal jeg sjekke Skjervoy bloggen, mange takk for linken.

  Beste hilsener fra
  Anne Margrethe

 18. Hei Anne M.
  Det var jo hyggelig, men nå lurer jeg fælt på hva din bestefar heter/het? Jeg er i slekt med Mikalsen via min far (Giæver) så kanskje vi er bittelitt i slekt 🙂
  Her er Siv sin blogg om Skjervøy (kanskje jeg skulle ha en lenke til den?): http://17356.vgb.no/2007/05/20/nib-skjervoy/

  Vennlig hilsen
  Janne Karin

 19. Anne M. Berg said:

  Alle tiders bilder og innhold. Fikk nesten en klump i halsen. Ser ut for at jo lengre en er borte fra gode, gamle trakter jo mere lengtes det tilbake.

  Min bestefar vokste opp paa Vorteroy og alle der var i slekt paa den tiden – Mikalsen og jeg tror det var ogsaa Jakobsen? Han og to broedre flytta til Skjervoy hvor han traff min bestemor som opprinnelig kom fra Djupvik (Spaakenes) i Lyngen. Jeg ble foedt paa Skjervoy og vokste opp der, men har bodd i USA i 40 aar. Saa naa maa jeg finne frem til Siv Karlsen og Skjervoy bloggen som du nevnte.

  Det er saa koselig aa se at noen steder ikke forandres saa mye, hvor tiden har staatt stille. Min mor’s soeskenbarn bodde paa Vorteroy og de kom bestandig med multer om hoesten, det husker jeg godt. Men vi plukket en god sjoel ogsaa, baade paa Skjervoy og Kaagen. Min far brukte ogsaa aa dra til Fugloya for multer.

  Saa tusen takk for en flott blogg,
  Anne M. Berg (Mikalsen)
  Valencia, California

 20. Nei dæven. Denne var ny (for meg) Du er ivrig…og det er veldig bra.
  Gode informative artikler og flotte bilder.
  Gratulerer..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s